Trouble No More naar café de Gouden Leeuw in Nispen

Trouble No MoreDe Utrechts Bluesformatie Trouble No More trekt sinds de oprichting in 1990 met een energieke live show langs café- en festivalpodia. Trouble No More is zondermeer een gevestigde naam op de Nederlandse Bluespodia. Zaterdag 10 december a.s. treedt de Nederlandse formatie Trouble No More op in café de Gouden Leeuw te Nispen.

Trouble No More brengt swingende Rhythm & Blues, met Chicago, Texas en ook Westcoast invloeden. Gevarieerd, maar steeds herkenbaar. Vast als een huis, en altijd aanstekelijk enthousiast. Het veelzijdige gitaarwerk en rauwe stemgeluid zijn karakteristiek voor de unieke stijl van de band. Eigenlijk is elk optreden van Trouble No More een muzikaal feestje. Als het even kan wordt de band aangevuld met Job Groot op tenorsax.

De laatste, al weer zevende officiële, release van de band is Satisfaction Guaranteed. Een cd waar de energie vanaf spat. De band is voor de gelegenheid aangevuld met de Troubleshooters, een paar extra blazers. Met stuwende Bluesrock en spetterende Rhythm & Blues een plaat waarbij je niet kunt blijven stilzitten.

Trouble No More deed in 2012 mee aan de Dutch Blues Challenge. De internationale jury prees het enthousiasme, de arrangementen, de strakke groove en de professionaliteit. De derde plaats bevestigt de live reputatie van de band.

Het optreden in Nispen wordt een heerlijke mengeling van dansbare uptempo Blues, Chicago- en Texas Blues, Westcoast swing, en van scheurende gitaren tot slepende ballads.