Komende zaterdag: Het Bluesfestival Kwadendamme Indoor

Kwadendamme BluesfestivalVan late jaren vijftig Chicago blues tot dirty beats en stevige boogie. Het indoor Bluesfestival Kwadendamme heeft een gevarieerd programma. De indoor-versie is een opwarmertje voor het grote festival in mei dat dit jaar drie dagen duurt vanwege het jubileum. Naast het trio Hoodoo Monks treden de Roosendaalse formatie Farstreet, de Limburgse formatie Howlin’ Stone en de vierkoppige Belgische band Boogie Beasts op.

Tijdens het festival worden ook de eerste namen bekend gemaakt van de artiesten die in mei naar de Zak van Zuid-Beveland komen en op die avond kunnen tegen een gereduceerd tarief alvast combi-kaarten worden gekocht.

De wintereditie van het Kwadendamse Bluesfestival wordt gehouden op zaterdag 17 december en begint om 20.00 uur ’s avonds.

Kwadendamme Bluesfestival