Edwin Evers Band afsluiter op openingsavond Ribs & Blues !

Edwin Evers BandDe openingsavond van Ribs & Blues met Golden Earring en The Beach Boys zal op zaterdag 3 juni feestelijk worden afgesloten door de Edwin Evers Band. Momenteel toert de band met een spetterende show door de grote Nederlandse theaters die dan steevast uitverkocht zijn.

Festivalshows , zoals Ribs & Blues in Raalte, zijn ongebruikelijk voor deze 13 mans band, met de beste muzikanten van Nederland, onder leiding van Nederlands’ bekendste ochtend DJ. Maar de exclusieve gelegenheid ,om samen met de legendarische Beach Boys en Golden Earring, notabene in Raalte, op 1 podium te kunnen staan , wordt zeker niet overgeslagen.

Edwin Evers, zelf woonachtig in Hardenberg, weet wel hoe in Salland een feestje moet worden gebouwd. Met creativiteit , virtuositeit en vooral ‘feel’ brengt de Edwin Evers Band op hoog niveau swingende interpretaties van hun eigen favoriete wereldhits.