Danny Bryant zaterdag in W2 Poppodium

Danny Bryant
Danny Bryant
Foto (c) Barbara van Geffen

28 Januari staat de pretentieuze en veelgeprezen 32- jarige blues- rock gitarist Danny Bryant, mét nieuwe bandleden én een vierkoppige Bigband in concertzaal W2, Den Bosch. Bij dit enige concert in Nederland zal Danny met extra aanvulling van toetsenist, slaggitarist en een vierdelige blazerssectie DVD- opnames maken om het uitkomen van zijn lang gedroomde project van een ‘fantastic bigband sound Cd’ in april 2017 te ondersteunen. Een voorproefje van wat zijn fans mogen verwachten is inmiddels als nieuwe bigbandversie op het internet te vinden, onder de naam ‘Prisoner of the blues’.

De voormalige protegé van niemand minder dan Walter Trout zal op deze avond laten horen waar hij al zijn hele leven van droomt, dus zorg dat je erbij bent om van deze avond een ‘Night to remember’ te maken!