Blues Giants in de Warande

THE BLUES GIANTSOp 4 februari staan The Blues Giants in De Warande in Turnhout, (België). Deze (tijdelijke) gelegenheidsgroep noemt zich met recht en rede the Blues Giants. De band is immers samengesteld uit buitengewoon goede muzikanten die één of meerdere Blues Awards op hun conto hebben.

Lees er de verschillende biografieën van de leden maar even op na:

Jimi Bott is drummer van onder andere de legendarische Fabulous Thunderbirds, maar ook van The Mannish Boys, Rod Piazza enz. Hij is een veel gevraagde sessiemuzikant en is op zowat 70 albums te horen!

Willie J Campbell is bassist bij The Mannish Boys, bluesband uit Los Angeles die traditionele West Coast, Texas en Chicago stijl speelt.

Sugaray Rayford heeft sinds 2010 zijn eigen soloband ‘Sugaray Rayford Band’. Hij leende zijn stem aan The Mannish Boys’ album Double Dynamite, dat de ‘Best Traditional Blues Album’ won in mei 2013.

Mike Zito is gitarist, vocalist, producer, songwriter en medeoprichter van Royal Southern Brotherhood. Vanaf 2012 concentreert hij zich op eigen werk onder andere met The Wheel.

Albert Castiglia is gitarist, songwriter en vocalist en sinds 2002 een soloartiest met al zeven albums achter zijn naam.

Tags: