Roots in ’t Groen in Geldrop met Amerikaanse Nathan Bell.

De volgende Roots in ’t Groen in Geldrop staat gepland op woensdag 5 april met niemand minder dan de Amerikaanse singer-songwriter Nathan Bell. Nathan Bell is een geweldige singer-songwriter uit Signal Mountain, Tennessee die je met zijn liedjes binnen enkele minuten weet te overdonderen door hun onbeschrijfelijke schoonheid. Zijn ogenschijnlijk eenvoudige songs zijn zo doeltreffend goed geschreven dat ze je raken tot op het bot, niet alleen door de tekst maar ook door de manier waarop de veelal sociaal bewogen teksten worden gezongen. Met zijn doorleefde intense stem doet hij je denken aan Guy Clark, John Prine en ook Bruce Springsteen. Zijn laatste CD “Don’t Do This For Love, I Do This For Love” kwam in december 2015 uit en stond op nummer 1 in de Euro Americana Chart. Binnenkort verschijnt Nathan’s nieuwste werk “LOVE>FEAR, 48 Hours in Traitorland,” met de veelzeggende ondertitel: “political and protest songs for the resistance.”, ongetwijfeld ingegeven door de ontwikkelingen in zijn geboorteland.

Roots in ’t Groen concerten vinden plaats in een luisterambiance op de eerste woensdag van de maand in Het Koepelhuys van Heerenhuys 23, Heuvel 23, 5664 HL Geldrop.