Beth Hart in de Stevenskerk nu al uitverkocht

Beth Hart
Foto: Armelle van Helden, www.armellevanhelden.nl

Het was te verwachten, maar het het concert dat bluesmuzikante Beth Hart 26 oktober zal geven in de Stevenskerk in Nijmegen is inmiddels stijf uitverkocht. Voor de Grammy-genomineerde muzikante was 2016 een productief jaar. Haar recente album ‘Fire On The Floor’ kon rekenen op lovende recensies en ontving een ‘European Blues Award’ voor beste album van het jaar. De show in de Heineken Music Hall was binnen een mum van tijd uitverkocht en in 2018 zal ze de Ziggo-dome bespelen.

Beth Hart heeft al jaren een bijzondere connectie met Nederland en haar Nederlandse fans. Ze speelde twee keer eerder in Nijmegen, in een uitverkocht Doornroosje en een uitverkochte Stadsschouwburg. Het live-album ‘Live At Paradiso’ is ook een mooi voorbeeld met haar warme band met Nederland.

Voor diegenen die er op 26 oktober bij kunnen zijn in de Stevenskerk, zal het concert waarschijnlijk een unieke belevenis worden.