Black Hammer Voodoo: nieuwe drummer, nieuwe videoclip!

Black Hammer VoodooBlack Hammer Voodoo heeft een nieuwe drummer! Scott Powell, geboren en getogen in California’s San Joaquin Valley, begon op zijn veertiende aan zijn muzikale loopbaan. Werkte met Blues grootheden Coco Montoya en Bobby Parker Bluegrass legende Vassar Clements evenals Native American Grammy genomineerde Jack Gladstone.
Zanger/bassist Michiel van Leeuwen speelde bij bands als Gruppo Sportivo, Bombitas, De Dijk, Painting Over Picasso (USA) en deed sessie werk met o.a. Herman Brood, The Scene, Loïs Lane Hans Dulfer en de Raggende Manne.

Gitarist Sam ‘Smokehouse’ Shine komt uit Australië. In 2001 won hij een prijs bij het Australian Guild of Screen Composers. Hij tourde met o.a. Vanessa Baker and the Electric Eclectic, Anthony David en Toni Childs.
Om dit intercontentinale verbond gestalte te geven zijn ze direct de studio ingedoken om wat nieuwe songs op te nemen. En een nieuwe videoclip, ‘Suffer’: