Vrijdag Blues Jamsessie in Dordrecht

De derde vrijdag van de maand is het weer tijd voor de maandelijkse Blues Jamsessie bij Jazzpodium DJS in Dordrecht. Blues, jammen, gezellige mensen, drank en dansen op deze vaste bluesavond. Bedoeld voor iedereen die op het podium zijn of haar muzikale kunsten wil vertonen. Zoals altijd staat ook de komende sessie weer onder leiding van de huis-sessieband Zorrow. Tevens zal Zorrow de avond openen en afsluiten met herkenbare jaren 70- en 80-tunes.

Iedereen die ‘de blues heeft’ en dat wil laten horen, kan en mag meedoen. Een backline is aanwezig, dus drumstel, Hammondorgel, piano, zanginstallatie, gitaarversterkers en basversterker kun je rustig thuislaten. Wie het podium op wil, melde zich bij binnenkomst bij Ton Pluijmert, zanger en toetsenman van Zorrow.