Doyle Bramhall II: Voor de echter liefhebbers in Cultuurpodium de Boerderij

Doyle Bramhall IICultuurpodium de Boerderij te Zoetermeer had als eerste dit jaar Doyle Bramhall II geboekt. Het werd uiteindelijk een complete Nederlandse tour die onderdeel uitmaakt van zijn eerste Europese tour. Als altijd een goede neus voor uitzonderlijke kwaliteit ,haalt ook de Boederij met deze gitaar virtuoos a.s. zaterdag een Must Seen in huis. Opgegroeid met grote namen als Albert King, Albert Collins en Stevie Ray Vaughan zou je denken dat het alleen Blues is wat de klok slaat.

Nee, Doyle Bramhall II is een veelzijdig man die in de afgelopen jaren met veel grote namen heeft samengewerkt als Eric Clapton, Roger Waters, Sheryl Crow,Questlove, Tedechi-Trucks, the Allman Brothers. Een muzikale reis als co-producer, tekst schrijver en bandlid. Voor zijn vierde solo album, “Rich Man”, is Doyle ook afgereisd naar India en Noordafrika om daar weer andere inspiratie op te doen. Gezien de variatie en verrassende muziek van het album “Rich Man” kan het publiek een interessante avond tegemoet gaan.

Natuurlijk moet ook gezegd worden dat de supportband van de avond niemand anders is dan AJ PLUG die al heel bekend is in de Nederlandse Blues wereld, maar wiens carriére het afgelopen jaar een prettige vlucht omhoog heeft gemaakt door de aandacht van dhr J. Derksen. En natuurlijk de award voor Dutch Blues Vocaliste 2016 die zij ontving door de Dutch Blues Foundation mag niet vergeten worden. Al met al een avond die je absoluut niet mag missen als het gaat om kwaliteit, vituositeit, en bijzonder in zijn genre.

Vanavond staat Doyle Bramhall II in Cultuurpodium de Boerderij in Zoetermeer… Voor de last minute beslisser….