Black Hammer Voodoo naar De Nieuwe Anita in Amsterdam!

Black Hammer VoodooWat krijg je als drie mannen afkomstig van drie continenten hun krachten bundelen? Deep Dark Shit! Black Hammer Voodoo bestaat uit Michiel van Leeuwen (bas/zang), Sam Shine (gitaar) en Scott Powell (drums). In augustus 2016 maakten ze hun succesvolle debuut op Culemborg Blues. Daarna speelden ze op diverse Nederlandse podia. Nu dan eindelijk het eerste optreden in de thuisbasis Amsterdam! Op 24 juni staan ze in De Nieuwe Anita in Amsterdam.

Ze spelen stevige bluesrock met een psychedelische inslag. Hiermee roepen ze de geesten van voorouders als Howlin’ Wolf, Muddy Waters, John lee Hooker, Jimi Hendrix en Stevie Ray Vaughan op. Deze hoge priesters brouwen een kokend elixer van originals en eigenzinnige uitvoeringen van hoogtepunten uit de blues traditie.