Lichte blues met Annabel Laura in POPEI

POPEI in Eindhoven presenteert elke zondag gratis live muziek van talentvolle singer-songwriters. Zondag 15 oktober is het de beurt aan Annabel Laura. Zij zal een aantal sets spelen in een intieme setting in het gezellige café tussen 15.00 en 17.00 uur.

Muzikante & beeldend kunstenaar Annabel Laura is een Maker met vele passies. Wonend en werkend tussen Nederland en Bali, verwerkt ze haar avonturen en levenslessen in haar kunst en muziek. Haar muziek deelt ze in theaters en cafés van Amsterdam, maar ook de straten van Berlijn zijn haar niet te gek. Haar liedjes zijn verhalen over haar liefde voor de natuur en het leven met een jazzy stem en lichte blues en soulvolle invloeden. Op dit moment is ze bezig met het afronden van de opnames van haar eerste album, die deze herfst zal uit komen.

Foto (c) Germaine van der Sanden