PennyLeen – Help Me (single)

In april 2016 begon Pennyleen Krebbers met een crowdfundingsactie, waarmee ze binnen korte tijd voldoende geld bijeen kreeg om haar nieuwe cd te financieren. Die cd komt in de loop van 2018 uit en nu is als voorproefje de single “Help Me” verschenen.

Deze single is geproduceerd door Gabriël Peters en het betreft een duet met Mark Lennon, de zanger van de Amerikaanse countryrockband Venice. In het nummer “Help Me” wordt een relatiecrisis en daaropvolgende breuk bezongen. PennyLeen schrijft haar nummers uit eigen ervaring en “Help Me” kan worden beschouwd als een gebeurtenis die dicht bij haar staat. Dat maakt het nummer zo eerlijk. Muzikaal ligt het goed in het gehoor en de stemmen van PennyLeen en Mark vullen elkaar mooi aan. “Help Me” is een mooie smaakmaker en het maakt mij nieuwsgierig naar de rest van het album.

De cd “Still Waters/Savage Waves” wordt op 18 februari a.s. uitgebracht.

Website: www.pennyleen.nl

(7,5/10) (Kroese Records)