Boris komt naar Luxor Live

Boris (a.k.a. Bo Saris) is terug met een nieuwe sound. Eind vorig jaar kwam hij al met de B-Funk “The Appetizer Part.1” EP; op 16 maart presenteert hij zijn nieuwe album “NEON: (‘funk in a different light’) in Luxor Live. Live staat hij weer op het podium met een supervette 6-koppige soul/funkband.
Boris kennen we nog allemaal van het tv-programma Idols waar hij met zijn stem, performance en voorliefde voor soul veel indruk maakte op het Nederlandse publiek. In 2003 stond zijn debuutsingle onmiddellijk op nr 1 in de Top 40. Vier studioalbums volgden en Boris werkte samen met artiesten als Angie Stone, John Legend, Maja Jane Coles en The Chainsmokers. Na woelige tijden waarin hij een tijd in Engeland woonde, een naamsverandering (Bo Saris) en een comeback in 2017, is hij er nu weer helemaal klaar voor.
Het bericht Boris komt naar Luxor Live verscheen eerst op .: Maxazine :..