Her Majesty naar Burgerweeshuis

Her Majesty vindt het na twee uiterst succesvolle en alom bewierookte programma’s in alle grote Nederlandse theaterzalen weer hoog tijd voor een stevige clubtour, daar waar ze het publiek kunnen ruiken, aanraken en laten dansen.The Very Best Of CSNY brengt het ultieme overzicht van al het moois dat het illustere viertal Crosby, Stills, Nash & Young gezamenlijk of afzonderlijk van elkaar hebben gemaakt. Denk aan Carry On, Helplessly Hoping, Our House en Almost Cut My Hair maar ook aan Cinnamon Girl, Heart of Gold en Like a Hurricane. Her Majesty speelt voor de allerlaatste keer de muziek van Crosby, Stills, Nash & Young: The Very Best Of CSNY! Zorg dat je erbij bent!
Her Majesty speelt op 15 september hun show in het Burgerweeshuis in Deventer.
Het bericht Her Majesty naar Burgerweeshuis verscheen eerst op .: Maxazine :..